Om Montío

Velkommen til Montío - “Din destinasjon for en aktiv livsstil”, eller... dit ønsker vi i hvert fall å komme. For å få til det, så har vi startet i det små, med et mindre utvalg av produkter med god kvalitet som vi håper dere liker godt. I fremtiden ønsker vi gradvis å utvide vårt sortiment med produkter vi selv har designet, med gode, praktiske løsninger kombinert med et stilrent design.

Navnet “Montío” står for bevegelse, eller motion. Vi ønsker å være en bidragsyter til en aktiv livsstil gjennom å levere produkter som du gleder deg til å ha med ut døra, enten på grunn av det praktiske i produktet, eller fordi du liker designet og følelsen produktet gir deg.

Montío og menneskene bak har som mål å levere en god opplevelse til alle våre kunder. Dette vil vi gjøre gjennom hele verdikjeden, med fokus på profesjonelle samarbeidspartnere og god kundeservice. På bakgrunn av dette vil vi gjerne at du tar kontakt dersom det skulle være noe, ved å sende en mail til hallo@montio.no. Det betyr også veldig mye for oss med ærlige tilbakemeldinger, så legg gjerne igjen en tilbakemelding på produktsiden til varen du har handlet.

Vi er utrolig spente på reisen videre, og setter virkelig stor pris på alle våre kunder som gjør at vi kan vokse, og utvikle oss videre til den merkevaren vi ønsker at Montío skal være!

Team Montío