Frakt og levering

Leveringstid

Montío vil vanligvis gjøre klar din ordre samme dag, eller påfølgende dag etter du har lagt inn din bestilling. Ved stor pågang, høytid eller helg kan behandlingstiden være noe lenger. Leveringstid er vanligvis 2-7 virkedager, avhengig av hvor du bor i landet.

Fraktalternativ

Som kunde hos Montío har du muligheten til å velge mellom flere leveringsalternativ i kassen. Så fort som mulig etter at du har gjennomført din ordre, vil vi pakke ordren og sende den med transportøren som du har valgt i kassen.

Postnord - Mypack small (pakke til pakkeboks) - Dette alternativet har ikke valgfritt utleveringssted, men vil bli levert til en pakkeboks i nærheten av din adresse. Om pakkeboks er full eller for langt unna din adresse, vil pakken bli levert til hentested. Dette valget er kun tilgjengelig for mindre pakker. Om din ordre kvalifiserer til å sende med dette alternativet, vil det vises i kassen.

Pakken ligger i pakkeboks i 3 dager, men kan utvides til 7 dager uten ekstra kostnad i Postnord appen. Det er også mulig å utvide til 14 dager mot gebyr.

Postnord - Mypack collect (pakke til hentested) - Din pakke vil bli levert til valgfritt hentested som du velger i kassen.

Bring - Pakke til hentested - Din pakke vil bli levert til valgfritt hentested som du velger i kassen.